Försörjningsenheter för gas och el

Vi erbjuder ett modernt, komplett sortiment av försörjningsenheter för Medicinska rum

Försörjningspendlar

LISSA-Försörjningspendlar

Vår europeiska tillverkare har mer än 25-års tillverkningserfarenhet och är specialiserade på professionell design av medicinska försörjningspendlar och tillbehör för dessa.

Vi kan erbjuda simuleringar och visualiseringar med hög kvalitet som visar försörjningspendlar som vi sedan kan installera hos er.

Försörjningspendlar i LISSA-familjen kan anpassas efter varje kunds bestyckningsönskemål. EL-230V, EL-svagström,
Data/Kommunikation, Gasuttag/Gassort, Utsug, Medicvent Narkos och Rökutsug, med andra ord, LISSA-försörjningspendel kan anpassas till de flesta medicinska rum.

LISSA takhängda försörjningspendlar har Ondal armsystem, det innebär högsta kvalitet, innovativa lagerlösningar som ger smidig rörlighet och hög lastkapacitet.

Vårdrumspaneler

MERYcomfort-vårdrumspaneler

Vår europeiska tillverkare har mer än 25-års tillverkningserfarenhet och är specialiserade på professionell design av vårdrumspaneler för medicinska rum.

MERYcomfort är en av få vårdrumspaneler på marknaden som designats för att vara så funktionell och tillgänglig som möjligt för patienterna. Alla funktioner som patienterna behöver – eluttag, ljusströmbrytare, USB-portar för laddning av mobila enheter och knappar för sjuksköterskeanrop – ryms inom en hands räckhåll.

MERYfun-vårdrumspaneler

Barn ska inte behöva uppleva trista vårdrum.

Meryfun vårdrumspanel är speciellt framtagen för att lätta upp miljön i vårdrum där barn vårdas.
Meryfun erbjuder en stor variation av layouter och grafiska arrangemang av former och färger, allt framtaget för att ge en trevligare och vänligare atmosfär åt barn som vårdas på sjukhus.

NYHETER!