Infusionsstativ

Huvudkatalog

Katalog innehållande samtliga av Provitas produkter

IT och monteringslösningar

Katalog

Infusionsstativ

Katalog

Takhängd Infusion

Katalog

Infusionsstativ Eco Space

Dagens sjukvård kräver effektiv lokal och förrådsplanering, genom att disponera avdelningens golvytor effektivt spar man pengar. Att infusionsstativ kräver stor förvaringsyta är ingen nyhet, nu finns det en lösning som spar utrymmen och gör värdefull golvyta tillgänglig för viktigare ändamål.

Lösningen heter Eco Space, ett nytt infusionsstativ som genom sin innovativa design frigör mycket golvyta.
Redan vid två ställ spar man golvyta och vid tio ställ i förrådet spar man hela 61% golvyta.

Provita Takhängda droppstativ och skensystem

Allmän produktinformation
Infusionssystem Provita® ICS 1 består av takhängda droppstativ vilka kan justeras med
1-handsgrepp till önskad arbetshöjd. Droppstativen hängs på krok i taket eller i skensystem för exakt placering vid patientplatsen. Droppstativen är anpassade efter olika takhöjd och kan även förses med hållare för 1st. infusionspump. Skenorna finns i U-format standardutförande för 1-patientplats eller i kundanpassat utförande genom kombination av olika raka och böjda skenor.

Provita® takhängda droppstativ
Med 1-handsgrepp höj och sänkbart droppstativ i rostfritt stål (18/14 mm Ø)
Droppstativet kan enkelt höjdjusteras med 1-handsgrepp som låser automatiskt för att förhindra ofrivillig lägesändring. Droppstativet har 4st rostfria påse/flaskhållare som vardera klarar en belastning av 2Kg.

”CLIC” Hygienhandtag för Infusionsstativ

Infusionsstativets handtag är en potentionell källa till smittspridning. Noggrann och effektiv rengöring kan vara tidskrävande och kostsam. Med ”CLIC” hygienhandtag får patienten sitt eget handtag, därmed minskar risken för smittspridning via infusinstativet.

  • Hygienhandtag = effektivt i smittförebyggande syfte
  • Smidig och enkel montering och demontering
  • Patientens ” eget handtag” rengöringsmomentet försvinner

Hygienstation

Hygien har blivit oerhört viktigt oavsett om det är på sjukhus, skolor, barnomsorg, flygplatser eller andra offentliga områden. Med en ökad medvetenhet om hotet med virus så är en lösning på att kunna hålla en god hygiensk tillgänglighet viktig.

Provitas hygienstation gör hygien okomplicerad och enkel. Som en komplett arbetsstation kan händerna desinficeras initialt vilket kraftigt minskar risken för kontaminering som är nyckeln till vårdpersonal.

Användningen av höggradig aluminium och andra rostsäkra material är integrerade i konstruktionen av produkten. Märkning och individuell konfiguration av hygienstationen kan anpassas efter kundens behov.

Ge hygien en ny prioritet!

Tillbehör Hygienstation

Mobil dockningsbar utrustningsvagn

Akuta & planerade patienttransporter med mobil dockningsbar utrustningsvagn.

Välorganiserad utrustning är lättare att sköta och minimerar risk för avbrott under transport.

NYHETER!