Neonatalvård / Prematur / Babyvård

Thermocare värmebädd

Mysiga och säkra värmesängar för våra små barn

Produktlinjen THERMOCARE är resultatet av decennier av erfarenhet av uppvärmningsterapi. Utvecklingen är inriktad på barnets behov såväl som användarnas krav och är ett kostnadsmedvetet alternativ när spädbarn kräver värmebehandling och övervakning i sjukvården.

Intensivvårdsenhet Thermocare Vita

Inkubator för uppvärmning och intensivvård av nyfödda barn

För tidig födsel är den svåraste starten i vår värld och en utmaning för läkarna, omvårdnad personal och föräldrar. Dag för dag gör de sitt yttersta för att underlätta barnets fortsatta hälsa. Inkubatorn THERMOCARE Vita hjälper till att uppnå detta mål. Den kombinerar klimatstabiliteten hos en stängd atmosfär med ökad tillgänglighet och kontaktmöjligheter som öppna vårdsystem erbjuder.

I de flesta fall kan för tidigt födda barn stanna i kuvösen under de första månaderna av sitt liv. Därför är en lugn miljö en viktig faktor för deras framtida utveckling. Ett optimalt luftflöde guide och det ljudlösa mikrobefuktningssystemet minimerar ljudgenereringen i inkubatorn THERMOCARE Vita.

Intensivvårdsenhet

Variotherm

Under de första timmarna och dagarna i livet, nyfödda och för tidigt födda barn behöver i första hand värme, komfort och närmaste möjliga kontakt med sina föräldrar. VARIOTHERM® spädbarnsvårdssystem har utvecklats för just dessa specifika villkor och erbjuder obehindrad åtkomst för diagnostiska och terapeutiska åtgärder samt vård behandlingar.

Aspira babysängar

BM – 01 och BM – 02

Praktiskt utformad babysäng för att lätt kunna sköta det nyfödda barnet. Med ramens utformning är
det lätt att placera babysängen nära den vanliga sängen när man vill ha sitt barn nära sig. Sängen är
lätt att transportera, har en insats i transparent plast. Har anti trendelenburg – läge.

Är lätt att rengöra, både stativet och insatsen. Stativet är utformat på modellerna BM-01 och BM-02
så att man kan stapla dessa för att spara plats. Insatsen är också stapelbara för lättare förvaring när
man inte använder sängen.

Fototerapi

LED-fototerapienhet med enastående prestanda

Neonatal gulsot är påfrestande för både nyfödda barn och deras föräldrar, särskilt under de första dagarna av livet. En snabb terapi med kortvågig, blå strålning kan förhindra skador på centrala nervsystemet och lindra symtom på gulsot och därmed lindra stress för alla inblandade.

NYHETER!